Попадайки в рубриката „За нас”, вие най-вероятно сте извървeли първата част от Пътя към Осъзнатостта, че Здравето е фундаментът, върху който градим всички УСПЕХИ. Следователно, То е изконно важно и ето защо не бива да бъде поверявано в ръцете на случайни хора. И тук възниква въпросът, КОИ СМЕ НИЕ? Какви са нашите опитности в посока Здраве, Осъзнатост, Съпричастност с болката на търсещите ни?

Е, отговорите пристигат – ние считаме себе си за посланици на НОВАТА КУЛТУРНА ВЪЛНА – в областта на отношението ни към Здравето и Екологията.

Управлявали сме алтернативен център за здраве, а понастоящем обучаваме мрежи от хора, относно това, кои храни и билки са най-полезни за различните категории от хора.

Някои от нас имат опит в масажните практики и биоенергийните упражнения всред природата. Други са развили фин усет към откриването и разсейването на енергийните блокажи в тялото и Душата на съвремения човек. А като цяло сме група от съмишленици, които търсим източниците на Здраве и Устойчив Успех 🙂

За финал на представянето ни, ще добавим и това, че вярваме в сентенцията на „Световната Здравна Организация“, която е окачествила ЗДРАВЕТО, като:

Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг.

Към тази формулировка обаче, на базата на собствения си опит ДОБАВЯМЕ и идеята, че всичко започва от Духа към Материята и следователно – Духовното Здраве също би трябвало да е изконен стремеж на всеки човек!

Нашият екип

Кирил Георгиев Груев
Кирил Георгиев Груевна 54 години
Водач на екипа. Цял живот търся отговорите на въпроси свързани с Духа и Битието. Кой и Какво ни управлява?
Прочети повече
Христина Георгиева Йорданова
Христина Георгиева Йорданована 31 години
Готова съм да помагам на всеки, който искрено търси пътя към здравето и красотата.
Прочети повече
Димитър Георгиев Лазаров
Димитър Георгиев Лазаровна 30 години
Опитът ми в сферата на информационните технологии ми помогна много да видя какво означава за човек да върви по пътя на Здравето… или по-скоро – да НЕ върви 🙂
Прочети повече

Нашите партньори

Стая на Здравето

Александър Кирицов
Александър Кирицовна 31 години
Понастоящем съм треньор на деца с физически и ментални затруднения, масажист и духовен изследовател.
Вярвам в обръщането навътре и поемането по пътя към себето. Път труден за следване, но неизбежно единствен.
Прочети повече
Д-р Владимир Шишков
Д-р Владимир ШишковСпециалност: Хранене и диететика (Диетология)
Член е на Българското Научно Дружество по Хранене. Специализиран е в различни области на природната медицина като хомеопатия, фитотерапия, ортомолекулярна медицина, енергийна медицина и др.
Прочети повече

Synergy Leaves

Synergy Leaves
Synergy LeavesSynergy Чайове
Чайовете на Synergy Leaves имат над 3 000 години история – това е историята на Българската Народна Медицина, достигнала до нас благодарение на Петър Димков – Лечителят.
Прочети повече

Биоенергийни пътешествия